vineri, 16 ianuarie 2009

Mic dejun romantic


- 4 cremvusti
- 4 oua
- sare
- 1 lingura ulei de masline

Se despica crenvustii in doua dar nu pana la capat. Trebuie sa ramana lipiti cam 1 cm. Capetele desfacute se indoaie, inspre exterior si se impreuneaza cu ajutorul unei scobitori. In felul acesta obtinem o inimioara. In acelasi fel procedam si cu ceilalti 3 cremvusti. Ii punem in tigaia incinsa si in mijlocul fiecaruia spargem cate un ou si presaram cu putina sare. Este posibil ca oul sa se imprastie pe sub cremvusti. Eu l-am lasat sa se prajeasca un pic si apoi am taiat usor bucatile din afara si le-am pus inapoi in mijloc. Dupa 2 minute le-am intors cu fata in jos si le-am mai lasat un minut. Cand sunt gata, se indeparteaza scobitorile si obtinem niste inimioare dragute :). Se servesc calde.

3 comentarii:

diana monica spunea...

Foarte frumos arata si apetisant! Felicitari!

diana monica spunea...

felicitari! arata super! ... flory

Narcisa Oana Vadeanu Spudeit spunea...

De mare exceptie...Pupam fetele