Ingrediente:
- ciuperci cu palaria mai mare
- ciuperci cu palaria mai mare
- 1 conserva de ton scursa de ulei
- sare
- piper
- patrunjel
- mozzarela
Ciupercile se curata, li se rup coditele si se aseaza intr-o tava. Coditele se taie marunt si se amesteca cu tonul, sarea si piper dupa gust. Se adauga si patrunjel taiat marunt. Se umplu palariile si se acopera cu cate o felie de mozzarela. Se baga la cuptor cam 10-15 minute pana lasa putina apa. Nu este nevoie de ulei in tava. Se presara cu parmezan ras si se servesc.
Ciupercile se curata, li se rup coditele si se aseaza intr-o tava. Coditele se taie marunt si se amesteca cu tonul, sarea si piper dupa gust. Se adauga si patrunjel taiat marunt. Se umplu palariile si se acopera cu cate o felie de mozzarela. Se baga la cuptor cam 10-15 minute pana lasa putina apa. Nu este nevoie de ulei in tava. Se presara cu parmezan ras si se servesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu