vineri, 9 ianuarie 2009

Salata POIANA CU CIUPERCI



Ingrediente:
- 1 conserva ciuperci marinate intregi, din comert sau de casa
- 2 cartofi mari
- 2-3 morcovi
- 2 oua
- 100 g cascaval
- 1/2 piept de pui fiert
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- cateva fire de ceapa verde
- maioneza

Se fierb cartofii si morcovii in coaja. Separat se fierb si ouale. Dupa ce s-au racit, se curata de coaja si se rad prin razatoarea cu ochiuri mari, in vase separate. Se rade si cascavalul separat. Pieptul de pui se taie bucatele mici. Verdeata si ceapa se taie marunt.
Se tapeteaza un vas cu folie alimentara. Se pun ciupercile cu palariile in jos, acoperind tot fundul vasului.



Se pune verdeata tocata deasupra ciupercilor.



Apoi se aseaza stratul de cartofi, indesand cu mana.



Se unge cu maioneza.



Se aseaza morcovul ras, apoi cascavalul.





Se unge din nou cu maioneza.



Ouale rase impreuna cu carnea se amesteca cu maioneza si se aseaza ca ultim strat.



Se acopera cu folie si se da la rece cel putin o ora. Apoi se indeparteaza filia de deasupra, se rastoarna pe platou si se indeparteaza si cealalta folie.


Pofta buna!

Niciun comentariu: