duminică, 25 ianuarie 2009
Ananas umplut
- un ananas mediu
- un mar
- o rosie
- un ardei
- 1/2 piept de curcan
- 4 rondele de fidea
- condimente (sare, piper, nucsoara, o frunza de dafin, busuioc)
- ulei de masline
Carnea se taie cubulete si se rumeneste in tigaia cu ulei. Peste carne presaram sare, piper si nucsoara dupa gust. Cand este gata, adaugam rosia taiata marunt si ardeiul taiat cubulete. Intre timp despicam ananasul si il scobim de miez. Taiem miezul ananasului si marul cubulete. Cand legumele sunt gata adaugam si fructele. Mai punem frunza de dafin si busuiocul si lasam pe foc inca 20 min. Separat se fierbe fideaua. Cand toate sunt gata, se amesteca si se pune compozitia in ananasul scobit, care de data aceasta va servi drept farfurie :D
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu