- o conserva peste marinat
- o ceapa mica
- 3 cartofi
- 3 morcovi
- 3 oua
- o sfecla
- maioneza din comert sau de casa (eu am pus de casa)
Se fierb cartofii, morcovii si sfecla in coaja. Separat se fierb ouale. Dupa ce se racesc se curata de coaja.
Pe o farfurie mai mare se pun cubulete mici de peste:
deasupra un pic de ceapa taiata in fasii:
urmatorul strat va fi din cartofi dati prin razatoare chiar deasupra farfuriei (fara a fi indesate straturile, pt a iesi cat mai pufoasa salata):
urmeaza stratul de morcovi:
apoi oul, la fel prin razatoare:
peste ou se rade sfecla:
deasupra intindem cam 3 linguri de maioneza:
si repetam pasii inca o data, astfel incat sa rezulte cate doua straturi din fiecare ingredient. Pentru final se pastreaza un galbenus de ou care se da prin razatoarea cea mai mica, peste maioneza, pentru decor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu