vineri, 21 decembrie 2012
Chiftelute de curcan la cuptor
Ingrediente pentru 20 chiftelute:
- o bucatica de carne de curcan (sa fi fost cam 300 g)
- 1 ou
- 1/2 ceapa
- un catel de usturoi
- sare, piper
- un varf cutit boia dulce
- cateva fire de patrunjel
- 2 linguri pesmet
Tocam carnea si o amestecam cu restul de ingrediente. Se porneste cuptorul la 180 grade C si pana se incalzeste, pregatim chiftelele. Tapetam cu hartie de copt o tava de cuptor si cu mainile ude modelam mici mingiute din amestecul de carne.
Le dam la cuptor 20 minute pe o parte si alte 20 minute pe cealalta parte.
Simplu, rapid si sanatos!
Etichete:
BUNATATI PENTRU CEI MICI,
MANCARURI DIVERSE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu