duminică, 11 septembrie 2011

Budinca de branza, morcovi si dovlecei


Ingrediente:
- 150 g branza sarata (eu am folosit tilsit de capra)
- 3 morcovi
- 6 felii de paine
- 1 lingura mare cu smantana
- 60 ml lapte
- 1/2 dovlecel
- 2 linguri de ulei de masline

Morcovii se pun la fiert si cand sunt gata se dau prin razatoare sau se paseaza bine cu furculita.
Inmuiem paninea in lapte si apoi o punem peste morcovul ras. Dam prin razatoare si branza, adaugam smantana si uleiul si le amestecam pe toate. Toata compozitia o turnam intr-o tava unsa cu ulei.


Ornam cu felii subtiri de dovlecel si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 25-30 minute.


Se serveste calda, asezonata cu verdeata si smantana sau dupa placul fiecaruia


Niciun comentariu: