marți, 14 decembrie 2010

cu teletubbies de Craciun

pentru ca e mare fan, asa cum bine stiti deja, Sofia va gasi sub pomul de Craciun acest tablou unicat in lume si special pentru ea creat:

6 comentarii:

Anonim spunea...

Este minunat tabloul, cine ti l-a facut? Si fiica mea e mare fan teletubbies si de sarbatorile astea am invatat pe de rost dvd-ul cu teletubbies de Craciun.

Marina spunea...

Draga Laura, ma bucur ca iti place tabloul. chiar eu l-am facut :)
Sofia e atat de mare fan incat tot ce e rosu este Po, tot ce e galben este Lala etc....

ana spunea...

Marina este tare tare frumos!!! Matei este si el un mare fan teletubbies. Noi avem un rucsac cu acesti protagonisti de care nu se mai desparte. Un an nou cu sanatate! Bucurii si cat mai multe astfel de idei frumoase!

Anonim spunea...

Wow, este minunat, ai foarte mult talent, ar trebui sa faci si pentru vanzare ca suntem destui parinti disperati cu teletubbiesii astia! Iar camera Elizei e rosu cu galben, cred ca ar merge un lala si un po la perfectie. Lala a fost printre primele cuvinte spuse de fetita mea si acum ii stie pe toti, lala, po, cipi (dipsy) şi inchi-inchi (tinky winky).

Marina spunea...

Laura, nu m-am gandit sa fac si pentru vanzare astfel de minunatii... In plus nu as putea sa promit cuiva un termen pentru ca niciodata nu stiu in cat timp reusesc sa il fac....
Am facut tot felul de maruntisuri dar e prima data cand fac ceva special pt Sofia meav:)

oanamada spunea...

Buna,
Daca esti interesata sa participi la un concurs handmade gasesti amanutele aici:
http://oanamada.wordpress.com/2011/01/21/concurs-de-hobby-si-lucru-manual-ce-parere-aveti/

si aici

http://oanamada.wordpress.com/2011/01/23/concurs-mergem-mai-departe/