sâmbătă, 7 martie 2009

Dovlecei cu verdeata


Ingrediente:
- 3 dovlecei
- 2 catei de usturoi
- 1 cana cu apa
- sare
- 3 linguri ulei de masline
- 1 legatura de patrunjel verde
- 1 legatura de marar verde

Se curata dovleceii de coaja si se taie in bucatele cam de un deget. Usturoiul se curata si se taie sau se turteste. Verdeata se taie marunt. Punem la fiert intr-un wok dovleceii cu apa si usturoiul. Cand sunt gata se adauga uleiul, verdeata si sarea. Se mai lasa pe foc 5 minute.



Este o mancare delicioasa! pe cat de usor de facut, pe atat de buna! Se poate manca rece sau calda, in functie de anotimp sau preferinte....

4 comentarii:

Narcisa Oana Vadeanu Spudeit spunea...

Arata si foarte bine.Cred ca incerc si eu zilele astea. Si pare o mancarica destul de buna si pentru Anais....

Marina spunea...

Narci, eu cred ca o sa-i placa. I-am dat Sofiei si a papat cu placere. :D

Ala Oancea spunea...

Mie imi place tare mult dovlecelul, dar in varianta asta nu l-am gatit inca. Iti fur reteta ... si iti ofer in schimb un premiu ;) Treci pe la mine sa-l ridici.

Marina spunea...

multumesc ALA. Sper sa-ti placa dovleceii