marți, 20 octombrie 2009
Iepure cu gutui si porumb
buuuun pt pici si nu numai :)
Ingrediente:
- 600 g carne de iepure
- 2 gutui
- 1 conserva de 400 g porumb
- 50 g unt
- 1/2 lingurita praf de nucsoara
- 1 cuisoara
- sare, piper
Se taie gutuiele in cubulete si se calesc in unt. Se adauga peste ele nucsoara si cuisoara. Intr-o tava de yena se aseaza carnea, se presara putina sare si puuuuutin piper negru. pe ici-colo punem cate un mic cubulet de unt. Deasupra se aseaza porumbul din conserva si urmatorul strat le revine gutuielor gata calite. Se acopera tava si se da la cuptorul preincalzit la 190 grade C pentru ~ 1 h.
Sofia a mancat fara sa aiba timp de comentarii :D
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu