vineri, 8 iulie 2011

Tarta cu budinca, visine si coacaze negre


Pentru blat:
- 250 g faina
- 170 g unt
- 80 g zahar
- 1 ou
- 1 lingura esenta de vanilie

Pentru umplutura:
- 1 plic budinca de cocos
- 1 lingura fulgi de cocos
- visine si coacaze negre
- 1 plic tort-gele rosu

Se amesteca ingredientele pentru blat si aluatul rezultat se da la frigider pentru 30 minute. Apoi se intinde aluatul intr-o tava de tarta si deasupra punem o folie de aluminiu  ca sa nu permitem blatului sa se deformeze din cauza untului ce se va topi. Se tine la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20 minute, scoatem folia de aluminiu si mai tinem 5 minute. Scoatem blatul la racorit si pregatim budinca de cocos conform instructiunilor de pe plic peste care adaugam o lingura de fulgi de cocos. Turnam compozitia peste blat, asezam deasupra visinele si coacazele, pregatim gelatina si o turnam deasupra. Se da tarta la rece pentru cel putin 3 ore.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu