sâmbătă, 2 iulie 2011
Briose cu branza, zmeura si mure
Ingrediente:
- 3 oua
- 200 g zahar
- 200 g faina
- 150 g unt topit
- 250 g branza dulce de vaci
- 1 plic praf de copt
- 1 fiola esenta de lamaie
- 1 praf de sare
- 1 plic coaja de lamaie Dr. Oetker
- zmeura
- mure
- 1 plic glazura cu gust de lamaie Dr. Oetker
Zaharul si ouale se bat pana cand isi dubleaza volumul dupa care introducem treptat untul, faina cu praful de copt, sarea, esenta de lamaie, coaja de lamaie si branza. Mai adaugam in aluat si o mana de zmeura. Cand compozitia e omogena o turnam in formele de briose. Punem deasupra fiecarei briose cate 3 zmeure intregi si le dam la cuptorul incins la 180 grade C pentru 20 minute.
Cand sunt gata le scoatem la racorit pe un platou, punem cate un fruct de mure peste fiecare briosa si decoram cu glazura de lamaie preparata conform instructiunilor de pe plic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu